ontdek het verhaal van george maduro

Stichting de Cultuur Kameleon

De tentoonstelling ‘George Maduro, Verzetsheld van Curaçao‘ is een project
van www.stichtingdecultuurkameleon.com.

Stichting De Cultuur Kameleon organiseert culturele en educatieve projecten, evenementen en (reizende) tentoonstellingen in het Koninkrijk der Nederlanden, te weten: Curaçao, Bonaire, Aruba, Sint Eustatius, Saba, Sint Maarten en in Nederland. De stichting is gevestigd te Willemstad en is een projectorganisatie die samenwerkt met een groot aantal creatieve mensen, bedrijven en organisaties.

De tentoonstelling ‘George Maduro, Verzetsheld van Curacao‘ is samengesteld en gerealiseerd door Saskia Luckmann-Meijer. Zij studeerde kunstgeschiedenis en kunstbeleid en -management aan de Universiteit van Utrecht. Zij begon haar werkzaam leven als conservator in Museum de Stadshof te Zwolle en realiseerde onder andere tentoonstellingen en publicaties rondom de Curaçaose kunstenaars Ocalia, Olario, Nepomuceno en Miss Lee, in Nederland en ook op Curaçao.

Na een baan bij respectievelijk het Wereldkinderfestival en de Anne Frank Stichting als projectleider educatie en presentatie, realiseert zij projecten op het scheidsvlak van media, educatie, cultuur en historie zoals bijvoorbeeld de tentoonstelling ‘George Maduro verzetsheld van Curaçao‘ of het ‘Caribisch Denkboek‘ in samenwerking met het Nationaal Comité 4 en 5 mei veelal onder de vlag van Stichting de Cultuur Kameleon. Saskia is afwisselend woonachtig in Nederland en op Curacao.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

@ 2016 George Maduro | Design: Overburen | Development: Accent Interactive