ontdek het verhaal van george maduro

Stichting de Cultuur Kameleon

George Maduro Verzetsheld van Curaçao is een project
van Stichting de Cultuur Kameleon.

Stichting De Cultuur Kameleon organiseert culturele en educatieve projecten, evenementen en (reizende) tentoonstellingen in het Koninkrijk der Nederlanden, te weten: Curaçao, Bonaire, Aruba, Sint Eustatius, Saba, Sint Maarten en Nederland. De stichting is gevestigd in Willemstad en is een projectorganisatie die samenwerkt met een groot aantal bedrijven en organisaties.

De Cultuur Kameleon beweegt zich op de terreinen educatie, cultuur, geschiedenisen nieuwe media. Zonder onze identiteit te verliezen kleuren wij mee met de wensen en verlangens van onze doelgroepen en zorgen voor een eigentijdse benadering en invulling. De Cultuur Kameleon realiseert producten en diensten die bijdragen aan ontwikkeling, innovatief zijn en toegesneden zijn op de behoeften van deze tijd. Binnen onze projecten werken wij samen met een groot aantal professionals, instellingen en idealisten die ieder op een eigen wijze een bijdrage leveren aan de totstandkoming ervan.

 

Rondleiders gezocht

Stichting de Cultuur Kameleon is op zoek naar rondleiders voor de tentoonstelling George Maduro, Verzetsheld van Curaçao voor de periode  25 augustus tot 31 december.

De rondleidingen (van ieder één uur) zijn voor de groepen 7 en 8 van het FO en 1 en 2 van het VO. Nederlands- en Papiamentstalig is een pre. Heb jij affiniteit met kinderen en het begeleiden van schoolklassen? Geef je op! Je moet minimaal één ochtend in de week beschikbaar zijn (meer is een pre) voor de periode 25 augustus tot de kerstvakantie. Per ochtend (twee rondleidingen) ontvangt de rondleider een vergoeding van 35 gulden. Een verplichte inwerk-rondleiding is gepland op zaterdag 20 augustus.

Geïnteresseerd? Meld je aan bij Saskia Luckmann-Meijer met een korte brief en beknopt cv via saskia@georgemaduro.com. Tevens voor vragen.

www.stichtingdecultuurkameleon.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

@ 2016 George Maduro | Design: Overburen | Development: Accent Interactive