ontdek het verhaal van george maduro

Schoolbezoek

Bent u docent van groep 7 en 8 van het Funderend Onderwijs of 1 en 2 van het Voortgezet Onderwijs? Kom dan met de hele klas, gratis naar de tentoonstelling komen. Begeleide rondleidingen zijn beschikbaar in de ochtend van 8:30 – 9:30 uur of van 10:30 – 11:30 uur. Inschrijven, zie onderop de pagina.

Tijdens het tentoonstellingsbezoek krijgen de leerlingen een indruk wie George Maduro was, wat hij heeft gedaan en hoe bijzonder dat is. Gezamenlijk maken we een begin met de opdrachten in de lesboekjes die daarna in de klas kunnen worden afgemaakt.

Iedere leerling ontvangt lesmateriaal en een stripboek. Voor de docent is er een les-instructie beschikbaar. De materialen krijgt u aangereikt bij aanvang van de rondleiding.  De lesboekjes zijn in het Nederlands of Papiaments beschikbaar. De tentoonstelling is in het Nederlands. Geef aan bij inschrijving of u gebruik wilt maken van gratis busvervoer.

Graag maken wij u erop attent dat indien deze rondleiding korter dan een week van te voren wordt geannuleerd er kosten in rekening worden gebracht, (te weten 200 NAF) aan de school voor het busvervoer en de rondleiding.

Geen Evenementen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

@ 2016 George Maduro | Design: Overburen | Development: Accent Interactive