ontdek het verhaal van george maduro

Gratis rondleiding

In verband met de ontwikkelingen rondom Corona zijn wij genoodzaakt de tentoonstelling tot nader order uit te stellen. We verwachten tot maart 2023. Hou voor de nieuwe openingstijden de website in de gaten. Mocht u bericht van willen ontvangen van de nieuwe openstelling stuur dan een mail naar info@georgemaduro.com.

Iedere zaterdag is er een gratis rondleiding van 11.00-12.00 en van 14.00-15.00. Ook op donderdag middag van 14.00-15.00. Er kunnen maximaal 15 mensen mee met een rondleiding. Wel graag hieronder aanmelden. Er kunnen op andere tijden en dagen ook rondleidingen worden georganiseerd. Ook in het Papiaments of Engels. Daar zijn wel kosten aan verbonden, 35 euro per rondleiding. Neem hierover contact op via info@georgemaduro.com.

De rondleiding duurt een uur en daarin krijgt u tevens een korte film te zien over zijn leven, gaan we naar een historische plek waar George daadwerkelijk gevochten heeft en hoort en ziet u meer over zijn leven op Curacao waar George geboren is, zijn school- en studententijd in Nederland en zijn opleiding tot militair en waarom Madurodam naar hem is vernoemd.

U kunt tegen betaling koffie, thee en kleine versnaperingen krijgen in de Kas van Dorrepaal. Voor de mogelijkheden voor een Madurolunch kunt u mailen naar horecadorrepaal@middin.nl.

mrt 2023

Rondleiding George Maduro

Datum: 10/03/2023
Tijd: 11:00 - 12:00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

@ 2016 George Maduro | Design: Overburen | Development: Accent Interactive