ontdek het verhaal van george maduro

Film

Ter illustratie van het levensverhaal van George Maduro, zal op de tentoonstelling van George Maduro, een korte film te zien zijn.

poster

In deze film maakt de kijker kennis met de persoon George Maduro. George Maduro wordt neergezet als een oorlogsheld, een rolmodel en naamgever van het beroemde miniatuurpark Madurodam. Animatie, live-action interviews, archiefbeelden, foto’s en brieven worden met elkaar verbonden. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van de in de strip getekende figuur George Maduro die geanimeerd wordt en in beweging komt.. Hij leidt ons letterlijk langs zijn eigen tijdlijn. Primaire doelgroep van de film is jeugd tussen 10 en 15 jaar (laatste twee groepen van het funderend onderwijs en de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs). Maar de film zal ook zeker het publiek dat de tentoonstelling op Curaçao bezoekt aanspreken.

De film wordt gemaakt door regisseur Robbert Jan Vos, producenten Cécile van Eijk en Sherman De Jesus. Het productieproces wordt geleid door Mathijs Jorritsma van Memphis Film & Television. http://www.memphisfilmtv.com/

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

@ 2016 George Maduro | Design: Overburen | Development: Accent Interactive