ontdek het verhaal van george maduro

Rondleiding George Maduro

Wanneer

10/03/2023    
11:00 - 12:00

Reserveringen

Waar

Villa Dorrepaal
Westvlietweg 115, Leidschendam, Zuid-Holland, 2267AK

Event Type

Kaart niet beschikbaar

Bezoek de tentoonstelling ‘George Maduro Verzetsheld van Curacao’ in Villa Dorrepaal te Leidschendam. De plek waar George zo beroemd om is geworden. In de rondleiding hoort, ziet en ervaart u waarom.

De rondleiding op zaterdag van 11.00-12.00 en 14.00-15.00 en op donderdag van 14.00-13.00  is gratis. Er kunnen maximaal 15 mensen mee met een rondleiding. Wel graag even aanmelden via deze site. Er kunnen op andere tijden en dagen ook rondleidingen worden georganiseerd. Daar zijn wel kosten aan verbonden, 35 euro per rondleiding. Neem hierover contact op via info@georgemaduro.com.

De rondleiding duurt een uur en daarin krijgt u tevens een korte film te zien over zijn leven, gaan we naar een historische plek waar George daadwerkelijk gevochten heeft en hoort en ziet u meer over zijn leven op Curacao waar George geboren is, zijn school- en studententijd in Nederland en zijn opleiding tot militair en waarom Madurodam naar hem is vernoemd.

U kunt tegen betaling koffie, thee en kleine versnaperingen krijgen in de Kas van Dorrepaal. Voor de mogelijkheden voor een Madurolunch kunt u mailen naar horecadorrepaal@middin.nl.

 

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket

Registratiegegevens

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

@ 2016 George Maduro | Design: Overburen | Development: Accent Interactive