ontdek het verhaal van george maduro

Rondleiding George Maduro

Datum/Tijd
Date(s) - 04/05/2023
10:30 - 11:30

Locatie
Villa Dorrepaal

Categorieën


Hier kunt u zich opgeven voor een gratis rondleiding door de tentoonstelling ‘George Maduro Verzetsheld van Curacao’ in Villa Dorrepaal te Leidschendam. Wilt u met meer komen, maak dan meerdere aparte reserveringen.

De rondleiding duurt een uur. Daarin zien we de tentoonstelling, een korte film over zijn leven, en dalen we af naar een historische plek waar George daadwerkelijk gevochten heeft. Aan de hand van persoonlijke foto’s en materialen uit (familie)archieven ontdekt u meer over zijn leven op Curacao, waar bij geboren is, zijn school- en studententijd in Nederland en zijn opleiding tot militair wat George allemaal heeft doorstaan en waarom Madurodam naar hem is vernoemd.

Er kunnen op andere tijden en dagen ook rondleidingen worden georganiseerd. Daar zijn wel kosten aan verbonden, 35 euro per rondleiding. Neem hierover contact op via info@georgemaduro.com.

U kunt tegen betaling koffie, thee en kleine versnaperingen krijgen in de Kas van Dorrepaal. Voor de mogelijkheden voor een Madurolunch kunt u mailen naar horecadorrepaal@middin.nl.

Tot ziens in Dorrepaal!

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

@ 2016 George Maduro | Design: Overburen | Development: Accent Interactive