ontdek het verhaal van george maduro
De tentoonstelling
George Maduro verzetsheld van Curaçao is mogelijk gemaakt door.

Partners

George Maduro Alvarez-Correa

Michel Roland Alvarez-Correa

José Manuel Alvares Correa

Henry van der Kwast

met dank aan

Global Marine Curaçao – Pietermaai Botique hotel –
Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied

Samenwerkingspartners
Biblioteka Nashonal Kòrsou, prof. dr. Frank Martinus Arion – Vertegenwoordiging van Nederland op Curaçao – Mongui Maduro Library – Nationaal Archief Curaçao – Joods Cultureel Historisch Museum Curaçao (SNOA) – Stichting RK Centraal Schoolbestuur – Dienst Openbare Scholen Curaçao – Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs Curaçao – Anne Frank Stichting – Madurodam – Eureducation – NIOD – Archief voor Genealogie – Veteranen Vereniging Curaçao – Veteraneninstituut

memphis_film

George Maduro Verzetsheld van Curaçao is een project
van Stichting de Cultuur Kameleon.

Stichting De Cultuur Kameleon organiseert culturele en educatieve projecten, evenementen en (reizende) tentoonstellingen in het Koninkrijk der Nederlanden, te weten: Curaçao, Bonaire, Aruba, Sint Eustatius, Saba, Sint Maarten en Nederland. De stichting is gevestigd in Willemstad en is een projectorganisatie die samenwerkt met een groot aantal bedrijven en organisaties.

De Cultuur Kameleon beweegt zich op de terreinen educatie, cultuur, geschiedenisen nieuwe media. Zonder onze identiteit te verliezen kleuren wij mee met de wensen en verlangens van onze doelgroepen en zorgen voor een eigentijdse benadering en invulling. De Cultuur Kameleon realiseert producten en diensten die bijdragen aan ontwikkeling, innovatief zijn en toegesneden zijn op de behoeften van deze tijd. Binnen onze projecten werken wij samen met een groot aantal professionals, instellingen en idealisten die ieder op een eigen wijze een bijdrage leveren aan de totstandkoming ervan.

Contact:

info@georgemaduro.com ter attentie van SaskiaLuckmann- Meijer
www.stichtingdecultuurkameleon.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

@ 2016 George Maduro | Design: Overburen | Development: Accent Interactive